Меню Закрити

Стажування науковців ТДМУ у Вищій школі бізнесу – Національному університеті Люїса у місті Новий Сонч (Республіка Польща)

Асистент кафедри фізіології з основами біоетики та біобезпеки Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського Людмила Татарчук спільно з асистентом кафедри оперативної хірургії та топографічної анатомії Олегом Ясіновським з 27 листопада по 30 листопада 2018 року проходили навчання в рамках програми стажування наукових співробітників «Організація навчального процесу, програми підготовки, інноваційні технології та наукова робота», організованої Wyższa Szkoła Biznesu – National-Louis University м. Новий Сонч (Республіка Польща).

На фото: асистент кафедри оперативної хірургії та топографічної анатомії Ясіновський Олег Борисович та асистент кафедри фізіології з основами біоетики та біобезпеки  Татарчук Людмила Василівна.

Особливої уваги під час стажування було приділено інтернаціоналізації навчального процесу та можливості отримання освіти в Wyższa Szkoła Biznesu – National-Louis University для студентів з інших країн через реалізацію програм академічної мобільності; ознайомленню з організацією системи вищої освіти в країнах Європейського Союзу. В результаті відвідування лекційних і практичних занять ознайомлено з інноваційною комп’ютерною системою CloudA, яка широко використовується в країнах Європи.

Ознайомлення з репозитарієм університету та бібліотечних фондом дало змогу дослідити науково-методичні надбання університету, наукову роботу та пріоритети досліджень студентів.

Вивчено досвід і методику викладання фінансових навчальних дисциплін з використанням технічних засобів навчання; відвідано навчальні заняття студентів, проведено консультації з викладачами.

На фото з  Dariusz Woźniak Dr of Economics, Dean of College of Social and Computer Science, Wyższa Szkoła Biznesu – National-Louis University (Poland).

Також була можливість взяти участь у наукових заходах університету, зокрема III Міжнародній науково-практичній конференції «Пріоритети наукових досліджень: теоретична та практична цінність».