Меню Закрити

Студентка ТНМУ отримала подяку голови Тернопільської облдержадміністрації

З нагоди Міжнародного дня студентів 17 листопада 2020 року голова Тернопільської облдержадміністрації Володимир Труш привітав найкращих студентів вищих навчальних закладів Тернополя. Всі вони отримують стипендії Президента та Верховної Ради України. Він вручив молодим людям подарунки та побажав реалізації усіх їхніх планів.

Серед нагороджених була студентка Тернопільського національного медичного університету імені І.Горбачевського Ольга Кравців. Дівчина навчається на «відмінно» і має перше місце в рейтингу ТНМУ з навчання. Оля бере активну участь у науковому та волонтерському житті вишу.

Упродовж тривалого часу є членом студентського наукового товариства. Ольга Кравців стала переможцем XXII і XXIII міжнародних медичних конгресів студентів і молодих вчених у секції « Експериментальна медицина». Студентка була учасницею всеукраїнських студентських олімпіад з медичної хімії, загальної хімії та нормальної фізіології, а також є членом студентських наукових гуртків з медичної біохімії, гігієни та екології, внутрішньої медицини та неврології.

Бажаємо нашій студентці подальшого успішного навчання і нових перемог!

Прессекретар ТНМУ Яніна Чайківська.

Світлини Миколи Василечка.