Меню Закрити

Кафедра психіатрії, наркології та медичної психології ТНМУ організувала свято Миколая для маленьких пацієнтів

Свято Миколая – особливий день, коли Небесний Чудотворець у кожну оселю приносить радість і надію. На нього чекає уся малеча. А ще з більшим нетерпінням чекають Миколая діти, які у цей день перебувають на лікуванні.

18 грудня, напередодні Дня святого Миколая, колектив кафедри психіатрії, наркології та медичної психології ТНМУ разом з лікарями-інтернами та студентами Тернопільського національного медичного університету імені І.Горбачевського традиційно організували святкове дійство для пацієнтів дитячого психіатричного відділення КНП «ТОКПЛ» ТОР.

Колектив кафедри подбав про те, щоб створити для дітей атмосферу чарівного світу новорічної історії. Дітлахи раділи, співали пісні, танцювали, змагалися у конкурсах, розповідали віршики та грали у виставі. Про піднесений настрій малечі красномовно говорили їхні усміхнені обличчя та щирі оплески. Подарунки стали приємним сюрпризом. А присутність Святого Миколая додала заходу особливої теплоти та чарівності.

На кафедрі психіатрії, наркології та медичної психології ТНМУ, одним з пріоритетів навчального процесу є виховні заходи, а саме заходи взаємодії, які виховують у студентів активність, небайдужість, доброту, увагу до оточення та особисту відповідальність. Влаштоване свято є гарним прикладом небайдужості та взаємодії.