Меню Закрити

Студенти-волонтери ТНМУ відвідали Тернопільський обласний спеціалізований будинок дитини

От і завершився цикл новорічних та різдвяних свят, але наші добрі справи на цьому не завершуються. 29 січня 2021 року староста загально університетського руху «MISERICORDIA» Тетяна Опер відвідала Тернопільський обласний спеціалізований будинок дитини.

До акції долучилися Адріана Бучко, Ілля Сороківський, Христина та Ігор Майхруки, Яна Чайка, Христина та Оксана Пелип, Марта Струк, Анастасія Надкевич, Марта Ребенчук.

Волонтерами було передано новий дитячий одяг: шапочки для малят, повзунки, комбінзончики, білизну, светрики та інше, а також печиво.

Зважаючи на карантинні обмеження нам не вдалося потрапити до діток та приділити їм увагу. Проте нас тепло зустріли керівник та працівники закладу. Приємною несподіванкою було зустріти наших колишніх студенів, як лікарів та працівників цього закладу, для яких допомога та робота з дітками стала невід’ємною частиною їхнього життя.

 Інга Володимирівна Кубей подякувала волонтерам за їхню допомогу й працю. Надіємось, що скоро ця пандемія завершиться – і ми зможемо не лише матеріально допомагати діткам, але й спілкуватися з ними, розважати їх та допомагати проводити реабілітацію деяких з них.

Староста загально університетського руху “MISERICORDIA” Опер Тетяна.