Меню Закрити

У ТНМУ перебував другий секретар Посольства Бельгії в Україні

Другий секретар Посольства Бельгії в Україні Кун Деклерк у рамках робочого візиту до Тернополя 4 лютого 2021 року відвідав Тернопільський національний медичний університет імені І.Горбачевського. Високоповажний гість засвідчити своїм візитом повагу до нашого закладу вищої освіти, про досягнення якого він багато знає. Кун Деклерк також хотів з’ясувати зацікавленість вишу у міжнародній співпраці з профільними факультетами класичних університетів Бельгії.

Про це йшла мова під час зустрічі з ректором ТНМУ, професором Михайлом Кордою. Очільник вишу підтвердив зацікавленість у співпраці у різних напрямках, зокрема участь в програмах Еразмус+, академічних обмінах викладачів і студентів і наукових проєктах.

Після візиту ТНМУ надішле офіційного листа на ім’я Посла Бельгії в Україні Алекса Ленартса з короткою інформацією про наш університет, його досягнення, лідерські позиції на освітньому просторі України та з підтвердженням зацікавленості у співпраці з профільними факультетами класичних бельгійських закладів вищої освіти.

Прессекретар ТНМУ Яніна Чайківська.

Світлини Миколи Василечка.