Меню Закрити

Студентський проєкт ТНМУ «MedGradient» організував семінар з медичної біології

Команда студентського проєкту ТНМУ «MedGradient» 8 березня 2021 року організувала практичний семінар «Медична біологія». Головна мета заходу полягала в кращому засвоєнні основ медичної біології з таких тем, як морфологія клітин, методи мікроскопії, хромосоми людини та багато іншого. Команді тренерів вдалося поглибити знання учасників семінару, зацікавити їх цим предметом і простимулювати вчитися ще краще.

Загалом 27 студентів мали можливість вдосконалити свою теоретичну базу. Захід відбувся з дотриманням усіх карантинних вимог.

Усі присутні також навчилися працювати з мікроскопом та мали можливість побачити взірці тетракоків, кандид та різних видів мікроорганізмів.

Теоретичну і практичну основу семінару розробили Нана Кваме Аппіа Нканса Денис (Nana Kwame Appiah Nkansah Denis (IM-430)), Кхан Мохаммад Шумаель Атар (Khan Mohammad Shumayel Athar (IM-430)), Праджал Гангаппа Тіппаннавар (Prajal Gangappa Tippannavar (IM-342)).

Студент ТНМУ на ім’я Ніралі сказав, що метод організації такого семінару йому сподобався і він багато чому навчився у комфортних умовах. Він також відзначив стиль і високий рівень знань наставника цього заходу Нана Кваме Аппіа Нканса Денис.

«Я отримав багато потрібної інформації, глибше зрозумів медичну біологію. Хочу сказати, що для організації цього заходу було докладено багато зусиль. Зараз я почуваюся набагато впевненіше після цього семінару, оскільки маю кращі знання і розуміння предмету», – поділився враженнями студент Шиха.

Команда проєкту планує ще в цьому семестрі організувати низку семінарів і навчань для студентів ТНМУ. Також запрошують всіх, хто має бажання допомагати іншим краще освоювати медицину, долучитися в ролі учасників команди, спікерів і тренерів. З пропозиціями звертатися потрібно до Кхана Мохаммада Шумаеля Атара (Khan Mohammad Shumayel Athar (IM-430)) або Праджала Гангаппи Тіппаннавара (Prajal Gangappa Tippannavar (IM-342)).