Меню Закрити

Міжнародний день студентського спорту в ТНМУ

20 вересня 2021 року з нагоди Міжнародного дня студентського спорту в спортивному комплексі Тернопільського національного медичного університету імені І.Горбачевського відбулася низка спортивно-масових заходів.

Свято розпочалося з виступу новоствореної команди з чирлідингу. Студенти планували показати свій хореографічний номер ще півтори року тому, але на заваді став карантин і жорсткі обмеження. І ось тепер ми всі маємо змогу підтримати молодих людей і їх бажання представляти університет на різних заходах. Ініціаторами створення такої команди стали Макс Лисюк, Марія Маринюк, Соломія Лівак. До її складу увійшли Катерина Дзюба, Марта Добрянська, Мар‘яна Крижанівська, Софія Задорожна, Юля Біяк, Христина Мартинишин, Олександра Погудина та Юрій Беднарський. Команда висловлює подяку профкому ТНМУ за допомогу у пошитті дизайнерських форм для виступів.

Під час майстер-класу зі спортивних танців учасники заходу вивчили базові кроки ча-ча-ча і вальсу. Його провела призерка та фіналістка всеукраїнських та міжнародних турнірів, студентка медичного факультету Соломія Лівак (ММ-421).

Також відбувся майстер-клас з гімнастики. З базовими елементами цього виду спорту і технікою їх виконання ознайомила студентка медичного факультету (спеціальність «Фізична терапія, ерготерапія), майстер спорту Юлія Гладь (МТ-303).

Майстер-клас з волейболу провела студентка медичного факультету (спеціальність «Фізична терапія, ерготерапія) Яна Палига (МТ-302). Дівчина до вступу в університет грала у складі команди суперліги «Хімік» (місто Южне). Їй асистували студентки медичного факультету Надія Вінярська (МТ-104) та Юлія Золотюк (МТ-103).

Доцент кафедри фізичної терапії, ерготерапії та фізичного виховання, майстер спорту Віктор Назарук ознайомлював молодь з технікою плавання.

Прессекретар Яніна Чайківська.

Світлини автора.