Меню Закрити

Акція студентів ТНМУ «Малюй для тваринок»

Студенти Тернопільського національного медичного університету завжди готові допомогти тим, хто цього потребує. Не виключенням є і безпритульні тварини. З 16 по 19 листопада 2020 року тривав благодійний проєкт «Малюй для тваринок». Під час цієї акції було зібрано 1505,5 грн. Кожний студент, який долучився до збору коштів для ГО «Ноїв Ковчег», зміг приєднатися до створення спільного плакату, намалювавши там щось за своїм бажанням або ж наклеївши наліпку з зображенням тваринок. Це стало символічним засвідченням того факту, що вони взяли участь в акції та є небайдужими до долі безпритульних тварин. Плакат і зібрані кошти було передано ГО «Ноїв Ковчег».

Громадська організація «Асоціація захисту безпритульних тварин «Ноїв Ковчег»» займається допомогою безпритульним тваринам, яка полягає в захисті, харчуванні, тимчасовому притулку, лікуванні та стерилізації, а також займається пошуком домівки для них. Сьогодні ця організація потребує фінансової допомоги.

Організатори вдячні кожному за їхні щирі та добрі серця, а особливо – за креативність. Якщо ви не змогли взяти участь в проєкті з якихось  причин, шукайте ГО «Ноїв Ковчег» в соціальних мережах, зверніться до організаторів або безпосередньо до представників громадської організації та допомагайте. Тварини все ще потребують вашої підтримки.

Організаторами заходу в ТНМУ стали Ольга Оплета (ММ-307) та Олександр Мехедок (ММ-322).