Меню Закрити

Підписання угоди про співпрацю в ТНМУ

24 листопада 2021 року на базі Тернопільського національного медичного університету імені І.Горбачевського громадська організація «Інститут досліджень національної спадщини»  в особі її керівника Кравчука Л.В., Державний навчальний заклад «Тернопільський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою» в особі начальника полковника Ластовицького В.В., громадська організація «Десантно-козацький курінь» в особі генерал-хорунжого Мосейка В.О., громадська організація «Пошук» в особі Ліпяніна С.Б. уклали угоду про співпрацю в національно-патріотичній, навчально-методичній та виховній, та науково-краєзнавчій напрямках.

Генерал-хорунжий ГО «Десантно-козацького куреню» Мосейко В.О. наголосив, що національно-патріотичне виховання в нашому університеті є на найвищому рівні в Україні.

Студентка медичного факультету Опер Т. запропонувала проект співпраці між студентами військового коледжу та медичного університету. Метою даного проекту є навчання студентами ТНМУ майбутніх військовослужбовців основам домедичної допомоги на полі бою та покращення їх практичних навичок.

В ході зустрічі було сформовано конкретні напрямки даної співпраці і якнайшвидший термін їх реалізації.

                                                            Матеріал підготувала представниця ГО «Інститут досліджень національної спадщини» Опер Тетяна

Світлини прес-секретаря ТНМУ Яніни Чайківської