Меню Закрити

Нагородження студентів ТНМУ з нагоди міжнародного Дня Волонтера та Дня Збройних Сил України

2 грудня напередодні відзначення міжнародного Дня Волонтера та Дня Збройних Сил України, вперше в Тернополі відбулося сьоме нагородження військовослужбовців та волонтерів вищою бойовою громадською нагородою – орден «Сталевий хрест непереможних».

Начальник «Тернопільського професійного коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою», полковник Вадим Ластовицький вручив подяку за вагомий внесок у реалізації творчих проектів коледжу, за активну допомогу та підтримку на всіх етапах зйомок кліпу на пісню Христини Панасюк «Курсанти» студентці медичного факультету Тернопільського національного медичного університету ім. І. Я. Горбачевського, старості загальноуніверситетського руху “Misericordia” Тетяні Опер. Вадим Ластовицький відзначив значимість співпраці двох закладів в контексті військових дій на сході України.

В.о. ректора ТНМУ професор Аркадій Гаврилович Шульгай нагородив студенток 1 курсу стоматологічного факультету Добрянську Яну, Бондар Катерину та Сворак Софію грамотою «За успішне навчання, активну громадську позицію, участь у національно-патріотичних заходах університету».

Інформацію подав викладач Тарас Кадобний.