Меню Закрити

Ректор ТНМУ отримав Премію імені Володимира Лучаківського

З нагоди Дня місцевого самоврядування кращим тернополянам 7 грудня 2021 вручили Премії імені Володимира Лучаківського. Нагороди були присуджені у трьох номінаціях «Майбутнє створюється сьогодні», «Формування позитивного іміджу міста» та «Культурно-мистецькі, наукові та інноваційні досягнення». Урочистості відбулися в Українському домі «Перемога».

Премія імені Володимира Лучаківського присуджується щорічно з метою вшанування пам’яті першого українського бургомістра Тернополя Володимира Лучаківського та відзначення жителів громади, які доклали вагомих зусиль до інноваційного, технологічного, наукового, суспільного, громадського, культурного розвитку та формування позитивного іміджу Тернополя.

У номінації «Майбутнє створюється сьогодні» переможцем на здобуття премії було визначено українського вченого у галузі медичної біохімії, члена-кореспондента НАМН України, професора, ректора Тернопільського національного медичного університету імені І.Горбачевського, заслуженого діяча науки і техніки України Михайла Корду.

У номінації «Формування позитивного іміджу міста» премію отримала чемпіонка Європи в командній першості, майстер спорту України міжнародного класу Анастасія Бачинська, в номінації «Культурно-мистецькі, наукові та інноваційні досягнення» – депутат Тернопільської міької ради Ольга Похиляк.