Меню Закрити

Подарунок від Миколая

Вже стало доброю традицією, у казковий передріздвяний час, проводити благодійні заходи для дітей з інвалідністю. Свято Чудотворця Миколая знову зібрало під одним дахом «Квітоцентру» дітей та їх батьків, бо зимові свята є чудовою нагодою для того, щоб зробити подарунок – навіть тому, кого ти не знаєш особисто.

19 грудня 2021 року «Квітоцентрі» відбулося свято для особливих  дітей «Подарунок від Миколая!».

Разом з Миколаєм діти водили хороводи та співали новорічні пісні.

До свята долучилися викладачі кафедри фізичної терапії, ерготерапії та фізичного виховання ТНМУ та студенти, які навчаються у нашому виші за спеціальністю «Фізична терапія, ерготерапія».

Дітей привітали спортивні колективи.

Пісню виконав учень Тернопільського обласного реабілітаційного центру Денис Стукало.

Батьки цих дітей отримали консультації від найкращих спеціалістів – професіоналів-масажистів: Оксани Петришин та Наталії Давибіди (доцента кафедри фізичної терапії, ерготерапії).

На кожну дитину очікували подарунки, солодощі та майстер-класи від Тернопільського національного медичного університету та партнерів .

У цей час маленькі діти з нетерпінням чекають дива. Знаючи це, Святий Миколай у ніч на 19 грудня приходить і кладе під подушку усім слухняним хлопчикам і дівчаткам чудові подарунки. За це його називають Чудотворцем.

Ми ж, дорослі, маємо подбати, щоб це свято залишило приємну згадку в душах дітлахів, посіяло зерно любові до ближнього, поваги до минулого.

Нехай цьогорічне свято запам’ятається усім приємними несподіванками, гарним настроєм, подарунками та неповторними враженнями.

Нехай Святий Миколай освятить нас найкращими людськими чеснотами і благословить на добрі справи!

Інформацію подали Доц.Давибіда Н.О. та ас. Яворська О.Л.