Меню Закрити

Симпозіум з нових досягнень у лікуванні та діагностиці Helicobacter pylori

Українсько-китайський центр розвитку освіти і культури від імені Другої лікарні Ланчжоуського університету запрошує викладачів взяти участь у симпозіумі на тему “Діагностика та лікування Helicobacter pylori”, який відбудеться в онлайн-форматі 28.10-29.10. Симпозіум буде проводитися 2 мовами – китайською та англійською.

Світовий рівень інфікування Helicobacter pylori (Hp) наближається до 50%, а в економічно слаборозвинених районах цей показник ще вище. Зараження цією бактерією тісно пов’язане з раком шлунку, пептичними виразками, хронічним гастритом та багатьма іншими захворюваннями травної системи. Пошук економічних і точних методів виявлення та ефективних способів лікування завжди був в центрі уваги та важливою темою академічних досліджень. Метою цього проекту є сприяння поглибленій комунікації між Китаєм і країнами та регіонами економічного поясу «Великий Шовковий шлях» щодо нових досягнень у діагностиці та лікуванні Helicobacter pylori під проводом національної ініціативи «Один пояс, один шлях» задля підвищення рівня діагностики та лікування Helicobacter pylori в країнах і регіонах-учасниках та сприяння економічному поясу «Великий Шовковий шлях».

Лікарня №2 Ланьчжоуського університету є великою та багатопрофільною лікарнею третього вищого ступеню з значними медичними, науково-дослідницькими та технічними потужностями в провінції Ґаньсу. Спираючись на відповідну платформу лікарні, професор Чжан Декуй на чолі зі своєю командою протягом багатьох років займався фундаментальними та клінічними дослідженнями Helicobacter pylori і завершив сумарно близько 10 науково-дослідницьких проектів, пов’язаних, опублікував на SCI та в Китаї статті, пов’язані з Helicobacter pylori. Так, він заклав певну основу в області діагностики та лікування Helicobacter pylori.

Українсько-китайський центр розвитку культури і освіти uccecentre@gmail.com

Інформує відділ міжнародних зв’язків ТНМУ.