Меню Закрити

Ангели-охоронці для військових

Війна зачепила кожного, як би затерто і клішовано не звучав цей вислів, але він направду відповідає дійсності. Сучасні школярі знають, що таке байрактари і хаймерси, знають, який звук сирени і як швидко зібратися в укриття. І так само як дорослі, учні шкіл долучаються до допомоги військовим.

6 грудня 2022 року студентка четвертого курсу медичного факультету Вікторія Легка, провідний спеціаліст навчального відділу Світлана Гураль та керівник центру виховної роботи та культурного розвитку ТНМУ  Марта Руденко відвідали маленьких третьокласників ЗОШ №3 міста Тернополя.  Діти з радістю взяли участь у виготовленні  оберегів – синьо-жовтих ангеликів, які наші захисники полюбляють носити на бронежилетах.  Іграшка дуже проста у виготовленні. Організатори заздалегідь подбали про необхідні матеріали та підготували стрічки, вату та тканину.  Діти з радістю занурилися у процес, вправно робили кульки та зав’язували вузлики, працювали у парах та допомагали один одному примостити крильця.

Усі ангелики поїдуть разом з окопними свічками, які наші студенти виготовляють для фронту, а учні просили побажати нашим незламним воїнам міцного здоров’я і якнайшвидшої перемоги.

Щиро дякуємо Світлані Гураль, Вікторії Легкій та центру виховної роботи і культурного розвитку за організацію майстер-класу та закупівлю розхідних матеріалів, а адміністрації ЗОШ № 3 Тернополя, класному керівникові Світлані Заброцькій та її чудовим вихованцям – за активну участь у цьому та інших наших заходах.