Меню Закрити

Солодкі подарунки для поранених військових від ТНМУ

На лікуванні в обласній лікарні Тернополя перебуває багато наших захисників, які мають різного ступеня поранення, покращують стан свого здоров’я та проходять курс лікування. Студенти та викладачі Тернопільського національного медичного університету в день святого Миколая відвідали воїнів.

Викладачі нашого університету активно відгукнулися на ініціативу центру виховної роботи та культурного розвитку зробити свято нашим героям, подякувати їм та духовно підтримати, а також порадувати смачненьким. Спільними зусиллями було зібрано близько 17 тисяч гривень, на які студенти на чолі з доцентом кафедри фармакогнозії та медичної ботаніки Іванною Керничною купили печиво та цукерки.

Завдяки допомозі голови профспілкового комітету Тернопільської обласної клінічної лікарні Наталі Брикси керівник центру виховної роботи та культурного розвитку Марта Руденко, доцент Іванна Кернична, студенти третього курсу медичного факультету Леся Чепесюк, Констянтин Майка, Вікторія Дяченко та Іван Бевзюк відвідали практично всі відділи обласної лікарні та передали солодощі.

Сподіваємося, що будь-яка наша допомога наближає перемогу і скоро на нашій рідній землі запанує мир та спокій. Нашим захисникам бажаємо якнайшвидше відновити здоров’я.

Щира подяка адміністрації лікарні за підтримку акції, усім викладачам ТНМУ та студентам п’ятого курсу медичного факультету, які пожертвували кошти на підтримку нашої ініціативи, та студентам третього курсу медичного факультету за допомогу у закупівлі солодощів та організацію.

Слава Україні! Разом до перемоги!

Інформацію надала Марта Руденко, керівник центру виховної роботи та культурного розвитку ТНМУ.