Меню Закрити

ТНМУ отримав дюари для зберігання та кріоконсервації біологічного матеріалу від благодійної організації «Eye Care for Ukraine»

З початку повномасштабної агресії Росії проти України американець Браян Тру (Brian True) і благодійна організація «Eye Care for Ukraine» (https://www.facebook.com/EyeCareForUkraine/, https://eyecareforukraine.org/) активно допомагають українцям і надають благодійну допомогу та підтримку у вигляді медичних засобів, інструментів для офтальмологічних хірургічних втручань, захисних щитків для очей, окулярів тощо.

Це неприбуткова благодійна організація з Сorunna, United States, Michigan. Діяльність «Eye Care for Ukraine» спрямована на наукові, освітні та благодійні цілі, налагодження співпраці з українськими лікарнями та закладами вищої освіти, щоб забезпечити найкраще навчання професіоналів з догляду за очима та на підтримку досліджень, сприяння покращенню догляду за очима та зменшенню сліпоти, якій можна запобігти, шляхом раннього лікування.

Волонтерський центр ТНМУ неодноразово отримував допомогу від «Eye Care for Ukraine». Браян Тру особисто неодноразово привозив турнікети, IFAKs, медичні засоби та інструменти, які волонтери нашого університету передали на передову солдатам та у військові шпиталі.

Завдяки фінансовій підтримці «Eye Care for Ukrainе» започатковано новий соціальний клінічний науково-дослідний проєкт і придбано дюари для зберігання та кріоконсервації біологічного матеріалу. Завдяки цьому проекту буде реалізована медична програма для воїнів ЗСУ.

Щиро вдячні Браяну Тру та благодійній організації «Eye Care for Ukraine» за підтримку та надійне плече у цей нелегкий  час!

Разом ми – сила!

Інформацію подала професор Оксана Шевчук.