Меню Закрити

Представники ТНМУ отримали нагороди від Міністра оборони України

Від початку широкомасштабної війни Росії проти України Тернопільський національний медичний університет бере активну участь у підготовці військових, представників територіальної оборони і військових лікарів з тактичної медицини для потреб ЗСУ. Була розроблена програма інтенсивного навчання, її логістика та підготовлено для виконання завдань програми викладацький склад. Усі слухачі успішно пройшли навчання, склали іспит й отримали від університету індивідуальні аптечки та комплекти бойового медика.

Цю роботу Тернопільського медуніверситету гідно оцінено на загальнодержавному рівні. Міністр оборони України Олексій Рєзніков нагородив нагрудним знаком «Знак пошани» ректора Тернопільського національного медичного університету Михайла Корду, проректора з науково-педагогічної та лікувальної роботи Степана Запорожана, завідувача кафедри екстреної та симуляційної медицини Арсена Гудиму і доцента кафедри екстреної та симуляційної медицини Галину Цимбалюк.

Також Михайлу Корді вручено грамоту командувача медичних Збройних сил України, генерал-майора медичної служби Тетяни Остапенко за внесок в організацію та надання медичної допомоги особовому складу ЗСУ.

Прес-секретар ТНМУ Яніна Чайківська.

Світлини Миколи Василечка.