Меню Закрити

International Cooperation in Research and Innovation

запрошуємо студентів та молодих дослідників з українських університетів, які є учасниками програми Балтійського університету (The Baltic University Programme) взяти участь у буткампі з міжнародної співпраці в сфері досліджень та інновацій ‘International Cooperation in Research and Innovation’ (програма додається), який виконується за фінансової підтримки Шведського інституту в межах проєкту ‘Resilience of Education: Sustainability and Cooperation for Ukrainian Universities (RESCUU)’.

Метою заходу є підготовка студентів до участі в дослідницьких і інноваційних проєктах, спрямованих на післявоєнну відбудову України. Буткамп проходитиме з 25 по 28 квітня 2023 року на базі Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського». В межах заходу студентські команди від українських університетів запрошуються до участі у змаганні з підготовки проєктних заявок від їхніх ЗВО на міжнародний конкурс. З командами будуть працювати досвідчені ментори, які нададуть кваліфіковану допомогу.

Оскільки захід проходитиме у змішаному форматі, команди перших 4 університетів, які подадуть заявку, зможуть взяти очну участь в буткампі; для 4 інших команд буде запропонована онлайн участь.

Університет, який хоче взяти участь в буткампі, має створити студентську команду з 5 осіб, які володіють англійською мовою на рівні В1-В2.

Витрати на проживання та харчування учасників буткампу будуть покриті за рахунок проєкту (зверніть увагу, що переїзд учасників до Києва та назад НЕ покривається коштами проєкту).

Всі учасники отримають сертифікати про участь. Члени команди-переможниці конкурсу будуть запрошені на студентську конференцію ‘Challenges of Sustainable Development in the Baltic Sea Region because of the war in Ukraine’, яка проходитиме в квітні-травні 2024 року в м. Познань (Польща). Всі витрати, пов’язані з участю у цій конференції будуть покриті за рахунок проєкту RESCUU.

Щоб взяти участь в буткампі, заповніть анкету за посиланням https://forms.gle/tuEcMXRoiT36n33HA або надішліть на пошту організаторів (анкета додається). Після підтвердження реєстрації організаторами університет отримає технічне завдання для проєктної команди з деталізованими умовами змагання та критеріями оцінки проєктних заявок.

Кількість місць обмежена, тому кінцевий термін подачі заявок – 24-го березня. Однак, як зазначалося вище, університети, які першими подали заявки, будуть мати можливість взяти участь в заході офлайн, інші 4 – онлайн.

З усіма питаннями, будь ласка, звертайтеся за електронною адресою s.shukayev@kpi.ua або за телефоном +38 (044) 204 80 19 (контактна особа: Людмила ВЛАСЮК).