Меню Закрити

Розпочали роботу курси підвищення педагогічної майстерності викладачів

З 5 листопада в ТДМУ імені І.Я.Горбачевського розпочали роботу курси підвищення педагогічної майстерності викладачів під керівництвом доктора педагогічних наук, професора, завідувача кафедри педагогіки вищої школи та суспільних дисциплін Мельничук Ірини Миколаївни.

До проведення курсів щодня залучаються провідні фахівці з педагогіки – професори, доценти, докторанти з різних закладів вищої освіти м. Тернополя.

Курсанти вже мали змогу ознайомитися з такими сучасними проблемами у роботі викладача МЗВО:

  1. Інноваційні технології та їх використання у вищій школі як показних педагогічної майстерності викладача (проф. І. М. Мельничук).
  2. Педагогічна майстерність викладача у підготовці майбутніх фахівців медицини до роботи з людьми з особливими потребами (доц. Л. З. Ребуха – Тернопільський національний економічний університет).
  3. Педагогічна майстерність застосування інтерактивних технологій у практичній роботі викладача медичного закладу вищої освіти. Особливості зарубіжного досвіду навчання студентів (проф. О. І. Янкович – Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка).