Меню Закрити

Кафедра фізичної терапії, ерготерапії та фізичного виховання ТНМУ долучилася до благодійної акції «Прийди до мене, Миколаю!»

Свято Миколая є чудовою нагодою для того, щоб зробити добрі справи та зігріти серця тих, які цього особливо цього потребують, та принести подарунки всім тим, хто їх очікує.

Образ Святого Миколая – втілення людяності, доброти та високих моральних цінностей, а свято Миколая – день взаємодопомоги та турботи, коли особливо хочеться допомагати знедоленим, бідним та хворим. Це свято об’єднує віру в здійснення мрій, бажань та задумів всіх, хто його очікує, а також дає можливість створити та проявити чудо всім тим, хто не байдужий.

У рамках проведеної акції «Прийди до мене, Миколаю!» 19 грудня 2020 року в «Квітоцентрі» відбулося свято Миколая для інклюзивних  дітей, до якого долучилися співробітники кафедри фізичної терапії, ерготерапії та фізичного виховання ТНМУ, зокрема проф. Попович Д.В., доц. Давибіда Н.О., ст.викл. Новакова Л.В. та ас. Яворська О.Л.

У святі взяли участь 20 дітей-інвалідів та 20 дітей із малозабезпечених сімей спільно з членами їх родин.

Дітей привітали танцювальні колективи, співаки та відбулись виступи особливих дітей З ГО «Сяйво духу» та «Асоціації правників України».

Крім цього, виступив Сергій Ткачук, який виконав танець на  візку з партнеркою Юлею, а також зіграв композицію  на скрипці.

Потішив виступом незрячий Арсен  Кафтан, який виконав мелодію на іоніці.

Також дітки разом з Іванкою Бойко власноруч намалювали свої мрії на  ялинкових прикрасах і з допомогою помічників Миколая розмістили їх на  ялинці.

Святий Миколай привітав особливих діток з громадської організації «Сяйво духу» та «Асоціації правників України».

Батьки цих дітей отримали консультації від найкращих спеціалістів – професіоналів масажистів: Оксани Петришин (власниці школи-студії масажу «Bodyline») та Наталії Давибіди (доцента кафедри фізичної терапії, ерготерапії та фізичного виховання і керівника центру підготовки та розвитку масажистів «Sunrіse»).

Для кожної дитини був подарунок та солодощі від партнерів свята та від представників Тернопільського національного медичного університету імені І.Горбачевського.

Долучитися до доброї справи, принести тепло в душі дітей, запалити вогниками любові кожне дитяче серце, а особливо дітей-інвалідів постаралися усі організатори, учасники та партнери свята «Прийди до  мене, Миколаю!».

Приносити радість та залишати приємний спогад в душах дітей, разом з тим посіяти у них зерно любові та почуття поваги до свого ближнього– це ті добрі справи, якими ми, дорослі, маємо надихатися особливо в період Різдвяних свят.

Нехай цьогорічне свято запам’ятається усім приємними несподіванками, гарним настроєм, подарунками та неповторними враженнями.

Нехай Святий Миколай освятить нас найкращими людськими чеснотами і благословить на добрі справи!