Меню Закрити

Волонтери ТНМУ попіклувалися про підопічних громадської організації «Мій світ»

Студенти загальноуніверситетського волонтерського руху ТНМУ «Misericordia» під керівництвом доцента Тараса Кадобного спільно з заступником директора Тернопільської обласної філармонії, керівником ансамблю «Збруч» Василем Ірмійчуком протягом тривалого часу допомагають громадській організації «Мій світ» як продуктами, засобами гігієни та медикаментами, так і в оздоровленні, забезпеченні відпочинку.

Громадська організація «Мій світ» – це об’єднання людей з різними вадами розвитку. Більшість часу вони змушені проводити вдома під опікою своїх близьких.

Тому для них була організована поїздка у Краків (Польща), більшість побувало там вперше, що принесло нові емоції та змогу пізнати світ трішки більше.

Також представники громадської організації «Мій світ» цього року змогли оздоровитись у НОК «Червона калина». Окрім відпочинку, студенти «Misericordia» провели курси домедичної допомоги, лекції на тему «Здоров’я», майстер-класи з арт-терапії, музико-терапії та лікувального масажу для всіх підопічних.

Представники ГО «Мій світ» висловили щиру подяку ректору ТНМУ Михайлу Корді та усім хто долучився до підтримки і організації оздоровлення в НОК «Червона калина».

Співпраця та підтримка таких організацій важлива, особливо в нелегкий для усіх час, не лише у вигляді гуманітарної допомоги, а й емоцій, спілкування та пізнанні чогось нового.Інформацію подала Марта Струк.