Меню Закрити

Студенти ТНМУ організували свято для дітей-сиріт

17 грудня 2022 року студенти Тернопільського національного медичного університету імені І.Горбачевського Ліля Бережницька, Соломія Сампара, Гурніш Панесар і Авніш Панесар придбали подарунки для діток Дмитра, Кирила та Данила з сім‘ї Андрія Палцана.

«Ми були приємно вражені під час спілкування з Андрієм. Це людина з велетенським серцем, яка опікується дітьми-сиротами. Ми дуже раді, що змогли долучитись до цього заходу. Навіть не знаю, хто з нас отримав більше позитивних емоцій, дітки чи ми, бо я запаслася чудовими враженнями після цього вечора на не менш, як на місяць вперед», – поділилася враженнями Ліля Бережницька.

Подарунки були куплені за кошти студентів шостого курсу медичного факультету, які виявили бажання створити дітям свято. Також частина коштів була зібрана під час майстер-класу з виготовлення новорічних кульок з вовни. Зі збором грошей допомагав студент Енес Бахадір (ММ-605).

Щодо майстер-класу з валяння новорічних кульок вовною, то він відбувся 14 грудня 2022 року в бібліотеці ТНМУ в рамках щорічної акції ТНМУ «Миколай про тебе не забуде». Майстриня Оксана Чмиленко допомагала студентам освоїти техніку сухого валяння і виготовити гарні новорічні кульки. Майстер-клас організували студенти шостого курсу (ММ-605 групи) медичного факультету Соломія Сампара та Енес Бахадір під керівництвом доцента Олени Покришко.

Участь у заході взяли професор Ольга Денефіль, Яніна Чайківська, студенти шостого курсу Віта Голуб, Ілона Новаківська, Наталя Понтус, Оксана Середа, представники факультету іноземного студентів Гурніш Панесар (Gurnish Panesar), Авніш Панесар (Avnish Panesar), Пріяншу Пратік (Priyanshu Pratik), Анкіт Анураг (Ankit Anurag), Аяз Манзар (Ayaz Manzar), Пулкіт Шрівастава (Pulkit Sriwastava).

Учасники і організатори залишилися дуже задоволені проведеним часом і результатами майстер-класу. Оргкомітет дякує усім, хто долучився і допоміг створити особливу теплу атмосферу та зібрати кошти для доброї справи!

Маленький Тимур передає всім привіт та подяку, за чудові подарунки.  Велике вам спасибі, що цього року до Тимура теж заглянув у гості Миколайчик. Йому дуже сподобалися подарунки, він у захваті.

Інформацію подали Ліля Бережницька і Соломія Сампара.