Перейти до вмісту

У бібліотеці ТНМУ можна здійснити самостійну попередню перевірку наукових статей, монографій, навчальних підручників, наукових, магістерських та дисертаційних робіт, іншої наукової продукції на наявність академічного плагіату. Перевірка здійснюється за допомогою онлайн-сервіс пошуку плагіату Unicheck, який перевіряє текстові документи на наявність запозичених частин тексту з відкритих джерел в Інтернеті чи внутрішньої бази документів.Сервіс підтримує doc, .docx, .rtf, .txt, .odt, .html, .zip та .pdf формати.

У результаті перевірки система видає звіт, який містить різнокольорові маркери в тексті, якими виділяється плагіат, посилання та цитати. Також в звіті можливо переглянути джерела плагіату та виключити цитати і джерела з невеликою кількістю текстових збігів з результатів пошуку. Перевірка здійснюється online.

Огляд онлайн-сервісу Unicheck перевірки плагіат ПЕРЕГЛЯНУТИ

Бібліотека надає консультативну допомогу з питань користування онлайн-сервісом Unicheck та перевірки академічних текстів на виявлення текстових запозичень всім зареєстрованим користувачам Бібліотеки на безоплатній основі.

За консультаціями звертатися

  • за адресою: м. Тернопіль, вул. Січових Стрільців, 8, каб. 15;
  • за телефоном: +38 (0352) 52-61-07

 

Для попередньої перевірки матеріалів на плагіат також можна використовувати безкоштовне програмне забезпечення та  онлайн-сервіси:

Назва

Посилання

Istio.com

https://istio.com/en

Paperrater

https://www.paperrater.com/

Plagiarism Detector

http://plagiarismdetector.net/

Plagiarisma

http://plagiarisma.net/

PlagiarismCheck

https://plagiarismcheck.org/

Plagiarismchecker

http://www.plagiarismchecker.com/help-teachers.php

Plagscan

https://www.plagscan.com/plagiarism-check/

Plagtracker

http://www.plagtracker.com/

Sourceforge

https://sourceforge.net/projects/antiplagiarismc/

StrikePlagiarism.com

https://strikeplagiarism.com/uk/