Меню Закрити

Спільний проєкт ТНМУ «Розробка хмарної платформи пацієнт-центричної телереабілітації онкологічних хворих на основі математичного моделювання» отримав перемогу у конкурсі

Наукова рада НФДУ 7 грудня 2021 року оприлюднила рейтингові списки проєктів-учасників конкурсу «Наука для безпеки та сталого розвитку України», які були подані у 2021 році. Всього було опрацьовано 432 заявки на конкурс, з яких лише 268 було допущено до наукової та науково-технічної експертизи.

Серед проєктів-переможців – заявка Інституту кібернетики імені В.Глушкова «Розробка хмарної платформи пацієнт-центричної  телереабілітації онкологічних хворих на основі математичного моделювання», який буде здійснюватися під керівництвом старшого наукового співробітника Інституту кібернетики імені В.Глушкова Петра Івановича Стецюка. У цьому проекті Тернопільський національний медичний університет є співвиконавцем.

Згідно з умовами конкурсу «Наука для безпеки та сталого розвитку України», загальний обсяг фінансування проєктів в 2022 році становить приблизно 150 мільйонів гривень. Прохідний бал для переможців становив 91,7. Загалом 57 проєктів отримали перемогу в конкурсі «Наука для безпеки та сталого розвитку України».