Меню Закрити

У ТНМУ оголошено конкурс «Кращий студент року»

У Тернопільському національному медичному університеті наприкінці року відбувається конкурс «Кращий студент року». У ньому можуть брати участь студенти денної форми навчання 1-6 курсів, які мають високі показники у навчанні, займаються науково-дослідною роботою, беруть активну участь у громадському житті університету.

Переможці буду визначені у таких номінаціях:

«За відмінні успіхи у навчанні»

«За вагомі досягнення в науковій роботі» (премія імені І.Горбачевського)

«За активну громадянську позицію»

«За вагомі досягнення в розвитку культури»

«За вагомі досягнення у спорті»

«За активну волонтерську діяльність».

Для участі у конкурсі потрібно у визначені конкурсною комісією строки подати у центр виховної роботи та культурного розвитку ТНМУ заповнену, відповідно до обраної номінації, анкету (заяву) визначеного взірця та копії документів, що засвідчують успіхи студента (дипломів, відзнак, грамот, подяк, наукових статей, патентів).

Критеріями відбору для участі в конкурсі є: особливі здобутки та досягнення у різних сферах студентського життя; успіхи у навчанні; участь у науково-дослідній роботі; громадська активність. Положення про конкурс кращий студент року ТНМУ

Анкети та копії документів надсилати на електронну адресу Центру виховної роботи і культурного розвитку cultural_center@tdmu.edu.ua до 20 грудня 2021 року.

 

АНКЕТА (ЗАЯВА)

на участь уконкурсі «Кращий студент року ТНМУ відповідного року»

Прізвище, ім’я по батькові

Академічна група

Курс

Факультет

Академічна успішність (середній бал)

Участь у конкурсах, змаганнях, олімпіадах, конференціях та ін. (зазначити назву, зайняте місце, рівень проведення, дату згідно з дипломом, грамотою); подати ксерокопії згаданих документів, наукових статей, тез тощо.

Форма навчання

Ідентифікаційний номер

День, місяць, рік народження

Дата подання заявки

Підпис