Меню Закрити

Студенти ТНМУ організували онлайн-зустріч «Що таке «Крок 1» і як з ним боротись»

11 травня 2023 року організатори проєкту «PowerSTEP» організували онлайн-зустріч на тему «Що таке «Крок 1» і як з ним боротись» з колегами 2-го і 3-го курсів, під час якої розповіли про  найважливіші аспекти підготовки до іспиту «Крок 1».

Під час спілкування обговорили, які вимоги є до складання «Кроку 1», як ефективно готуватися до іспиту та за якими принципами виконувати тестові завдання для досягнення найкращого результату. Організатори акцентували увагу на практичних порадах з підготовки, поділилися власним досвідом для найкращого запам’ятовування інформації. Окрім того, було звернуто увагу на важливість тайм-менеджменту і необхідність боротьби зі стресом, що особливо актуальне для студентів в період підготовки до іспиту «Крок 1».

До обговорення долучилось 65 студентів декількох медичних університетів України. Найбільше учасників цікавило те, як легко запамʼятати важкі тестові завдання, як подолати стрес та хвилювання, а також поради щодо складання англомовної частини іспиту. Організатори охоче відповіли на всі запитання та пообіцяли грунтовніше розглянути ці теми в майбутніх публікаціях на телеграм-каналі PowerSTEP (посилання: https://t.me/mykrok1).

Довідка: PowerSTEP – студентський волонтерський проект ТНМУ, основна мета якого – підвищити рівень знань студентів та допомогти їм у підготовці до іспиту «Крок» у доступній та зрозумілій формі.