Меню Закрити

Студентка ТНМУ виборола друге місце в олімпіаді з фізіології

16-17 квітня 2019 року на базі Одеського національного медичного університету відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Фізіологія».

Наш університет представили переможці першого етапу олімпіади, проведеної кафедрою фізіології з основами біоетики та біобезпеки і центром незалежного тестування нашого вишу, а саме студенти другого курсу медичного факультету Софія Войтович, Аліна Жемела та Оксана Рега.

До олімпіади студентів готував завідувач кафедри фізіології з основами біоетики і біобезпеки, професор Степан Вадзюк.

В олімпіаді взяли участь кращі студентів з різних регіонів України, які представляли Київ, Харків, Львів, Ужгород, Чернівці, Дніпропетровськ, Вінницю, Суми, Івано-Франківськ, Полтаву, Тернопіль, Одесу та Запоріжжя.

Олімпіада відбувалася у два етапи: тестування і виконання письмової роботи – розв’язування завдань. Впродовж олімпіади студенти отримали цікаві завдання, завдяки яким була можливість перевірити не лише знання з фізіології, так і ерудицію.

Для учасників також була проведена екскурсія Одеським національним медичним університетом – центром симуляційного навчання і анатомічним музеєм, проведена цікава вікторина з врученням цінних призів.

Підбиття підсумків, оголошення результатів олімпіади і нагородження переможців відбулося під час церемонії закриття. Усі учасники отримали подарунки та сертифікати участі від організаторів та меценатів олімпіади.

Наші студенти показали хороші знання з предмету та гідно представили університет, а Оксана Рега виборола друге місце.

Учасники олімпіади отримали багато приємних вражень від нових знайомств та спілкування зі своїми ровесниками.

На фотографії зображені студенти Аліна Жемела, Софія Войтович та Оксан Рега а, яка зайняла 2 місце і отримала диплом та керівник – доктор медичних наук, професор, завідувач кафедри фізіології з основами біоетики і біобезпеки Вадзюк С.Н.

На фото диплом студентки – переможниці олімпіади – Реги Оксани, яка зайняла 2 місце.