Меню Закрити

Проєкт ТНМУ з соціального впливу потрапив до фіналу всеукраїнського конкурсу стартапів

У вересні 2022 року було оголошено IV Конкурс стартап-проєктів «Спробуй і ти!» серед студентів вищих навчальних закладів України. Команда представників медичного факультету (TNMU Media Group) в складі Олени Гачкевич, Софії Берегуляк, Марти Струк подала заявку на участь у цьому конкурсі. Наставником студентів стала прес-секретар ТНМУ Яніна Чайківська. У конкурсі взяли участь майже 40 команд з різних ЗВО нашої країни.

Від Тернопільського медуніверситету учасники представили проект «TNMU Media Hub» у номінації соціальний вплив (social impact) і успішно пройшли 4 етапи відбору. Спершу потрібно було представити свою команду в оригінальний спосіб, створивши фото колаж. Потім учасники надіслали презентацію проекту з обгрунтованням його актуальності, визначенням цільової аудиторії і баченням щодо втілення. Півфінальним конкурсом було представлення і захист проєкту. З цим добре справилася капітан команди Софія Берегуляк. 15 жовтня 2022 року представники ТНМУ отримали листа, в якому організатори повідомили про потрапляння команди «TNMU Media Group» до фіналу. Призом за всі старання буде навчання одного з представників або наставника команди на онлайн курсі Школи з написання грантових проєктів «ЧАС ЗМІН».

Зараз триває підготовка до участі у фіналі. Для цього потрібно зробити пітч проекту і представити його 11 листопада.

Команди-переможниці та номінанти, які здобудуть перемогу у спеціальних категоріях, будуть нагороджені сертифікатами від проєкту Create Creative Entrepreneurs, що підтримується British Council.

Creative Spark – п’ятирічна ініціатива, спрямована на підтримку міжнародних університетських та інституційних партнерств для розвитку підприємницьких навичок та креативної економіки у семи країнах: Україні, Казахстані, Узбекистані, Киргизстані, Азербайджані, Вірменії, Грузії, за підтримки Великої Британії

Організаторами конкурсу і вищезгаданої ініціативи є громадська організація «Інноваційна Генерація» (Харків, Україна), Higher Education Enterprise Programme від British Council спільно з управлінням інноваційного розвитку та іміджевих проектів департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської міської ради та регіональною радою молодих вчених при управлінні освіти і науки Волинської обласної державної адміністрації.

Прес-секретар ТНМУ Яніна Чайківська.

Фотоколаж Софії Берегуляк.