Меню Закрити

Студенти-волонтери ТНМУ організували захід з нагоди Дня захисника і захисниць України

19 жовтня 2022 року студенти-волонтери ТНМУ, які є членами громадського об’єднання «Десантно-козацький рій», організували просвітницький захід з нагоди Дня захисника і захисниць України. Подія відбулася в актовій залі загальноосвітньої школи І-ІІІ №13 імені А.Юркевича.

З вітальним словом до учнів та вчителів звернувся генерал-хорунжий «Десантно-козацького рою» Володимир Мосейко, який продемонстрував присутнім власні відео з деокупованих територій і звернення військових з подякою для діток. Пан Володимир висловив вдячність учням, вчителям, дирекції школи за неодноразову підтримку військовослужбовців ЗСУ та малюнки, які вони передали з нагоди свята. За словами Володимира Мосейка, ці малюнки є найціннішими для наших воїнів, вони їх з нетерпінням чекають і бережуть.

Окрім того, учні старших класів підготували танцювальний флешмоб для наших захисників, а учні 1-4 класів гуртом заспівали пісню «На землі, в повітрі і на морі». Ці відео найближчим часом будуть передані українським воїнам.

Директор школи Руслан Вавричук подякував волонтерам за їх працю і жертовність у допомозі тим, хто боронить нашу неньку на передовій.

Наприкінці заходу волонтерам було передано одяг, засоби гігієни, продукти, окопні свічки, консервні вироби та медичні засоби.

Інформацію надала Тетяна Опер.