Меню Закрити

У ТНМУ відбувся турнір з шахів

Шахи – це більше, ніж просто гра. Це інтелектуальний вид спорту, який є відмінним засобом розвитку розумових здібностей, креативності та стратегічного мислення. Популяризація шахів серед студентів є важливим кроком до підвищення рівня розвитку молоді та створення умов для їхнього успіху в майбутньому.

6 квітня 2023 року у Тернопільському національному університеті імені І.Горбачевського відбувся турнір з шахів, який організував Студентський парламент ТНМУ.

Взяти участь можна було за попередньою реєстрацією в онлайн-формі. Турнір тривав 4 години, учасники були надзвичайно захоплені грою. Взяли участь понад 50 студентів різних факультетів університету.

Перемогу здобули та були нагороджені медалями, грамотами та призами:

1 місце – Назарій Мельничук

2 місце – Антон Комар

3 місце – Abdul Moses

«Надзвичайно вразив чималий ажіотаж серед студентів і велика кількість зареєстрованих. Це підтверджує те, що проведення з турніру з шахів є дійсно цікавим дозвіллям для студентів», – поділився своїми враженнями один з організаторів турніру Святослав Флінта.

Голова Студентського парламенту ТНМУ Олександр Мехедок доповнив свого колегу: «Дякуємо усім учасникам змагань за активну участь. Сподіваюсь, що організація цього турніру залишила лише приємні враження для гравців і в подальшому вони будуть зацікавлені в  участі у подібних заходах».

Інформацію підготувала Софія Берегуляк.

Світлини надав Студентський парламент ТНМУ.