Меню Закрити

Участь завідувача кафедри психіатрії, наркології та медичної психології в заході щодо програми Центру психосоматичної медицини

Завідувачка кафедри психіатрії, наркології та медичної психології, професорка Олена Венгер взяла участь у заході щодо програми Центру психосоматичної медицини. Він відбувся у рамках проекту USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я».

До заходу також доєдналась Ольга Ярмоленко – директорка департаменту охорони здоров’я Тернопільської ОВА та Леся Косовська – медичний директор з питань психіатрії КПН «Тернопільська обласна клінічна психоневрологічна лікарня» ТОР.

На зустрічі були представники Центру психосоматичної медицини (The Center for Mind-Body Medicine) США, на чолі з засновником, психіатром за фахом, професором Джеймсом С. Гордоном.

Центр (СМВМ, США) реалізує ефективну програму зцілення психологічних травм серед населення України. У 8 областях України представники програми проведуть комплексне навчання щодо свого новаторського проєкту піклування про себе, взаємодопомоги та побудови спільноти для мешканців громад.