Меню Закрити

Україно-швейцарський проєкт «Розвиток медичної освіти» запрошує на Азовський табір сімейної медицини для лікарів-інтернів

Азовський табір сімейної медицини є відгалуженням Азовської школи сімейної медицини, яка започаткована у 2020 році. Це некомерційний захід у форматі рівний-рівному.

Цього року подія матиме дві частини.

Перший 5-денний курс спрямований на розвиток лідерського та управлінського потенціалу в охороні здоров’я. Учасники та учасниці матимуть краще розуміння структур і функцій систем охорони здоров’я, своєї ролі в ній.

Другий 5-денний курс допоможе майбутнім сімейним лікарям та лікаркам краще інтегруватися в професійну спільноту. Кожен матиме можливість відшліфувати клінічні навички у роботі з пацієнтами та колегами, викристалізувати свою вмотивованість до безперервного навчання й багато іншого.

Організовують Азовський табір сімейної медицини: Україно-швейцарський проєкт «Розвиток медичної освіти»; спільнота фасилітаторів Груп рівних: https://mededu.org.ua/groups/, Український центр охорони здоров’я – UHC.

Наші партнери: Академія Сімейної Медицини України, Академія Добробут, Temerty Faculty of Medicine at the University of Toronto та Temerty Ukraine-Toronto Education and Collaboration Initiati.

Табір розрахований на:

– лікарів-інтернів та лікарок-інтернів загальної практики сімейної медицини усіх років навчання;

– лікарів-інтернів\ лікарок-інтернів терапії або інших спеціальностей; 

– студентів або студенток медичного факультету 4-6 років навчання, у яких попереду важливий етап становлення в професії. 

Охочі можуть заповнити заявку за посиланням: https://bit.ly/3I36GZO

Останній день подачі – 10 березня 2024 року. 

Учасники подій будуть відібрані на підставі аплікаційних форм. Відбіркова комісія звертатиме особливу увагу на якість заповненої заявки. Цьогоріч перевага при відборі надаватиметься тим аплікантам/апліканткам, які завершать один з цих онлайн-курсів на вибір: 

Системи фінансування охорони здоров’я: https://bit.ly/3SVLDyp

Як працює охорона здоров’я: https://bit.ly/49mAFIg

Ця вимога не є обов’язковою на цьому етапі. Проте якщо аплікант зможете завершити один з курсів, це буде перевагою для нього при відборі.

Україно-швейцарський проєкт «Розвиток медичної освіти» забезпечує відібраних учасників стипендією, яка покриває: витрати на навчання, навчальні матеріали, проживання, кава-брейки, триразове харчування. Зверніть увагу, стипендія не покриває витрати на проїзд та добові.

Будемо раді бачити Ваших студентів і лікарів/лікарок інтернів серед аплікантів!

Якщо у вас виникнуть запитання пишіть нам на пошту: events@mededu.org.ua