Меню Закрити

Набір у Школу позамедичної освіти 2024!

Триває прийом заявок на участь у Школі позамедичної освіти 2024 для освітян і освітянок закладів вищої медичної та медсестринської освіти.

Про Школу. Роль медичної освіти не тільки в навчанні професійних медичних знань та умінь, а і в формуванні фахівців з активною професійною і громадянською позицією. Саме це закладено в ідею Школи, яка сфокусована на гуманітарній складовій, розширенні світогляду, розвитку критичного мислення і ширшого розуміння етичності.

Програма складається з трьох тематичних сесій, які включають лекції, інтерактивні заняття і домашні завдання. 

Дати проведення (три сесії): 16-18 травня, 13-15 червня, 11-13 липня відповідно. Локація — місто Львів.

Буде відібрано 30 викладачів та викладачок. Відбір учасників відбувається суто на підставі заповнених аплікаційних форм.  Дедлайн подачі — 30 березня. Результати відбору – 20 квітня. Участь у події, проживання, харчування (сніданки, кава-брейки та обіди) покриваються коштом організаторів. Інші витрати (проїзд, вечері, особисті витрати) — учасники покривають самостійно.

Подача заявок за покликанням — https://bit.ly/48PXbIl

Важливо! Участь у всіх запланованих активностях і виконання домашнього завдання є обов’язковою умовою отримання сертифіката. Якщо учасникам не вдається приєднатись до однієї з сесій або виконати домашнє завдання, то ми не зможемо запросити їх на наступну сесію й видати сертифікат.