Меню Закрити

From Scientists to Innovators for Industry

Команда проєкту PACT4Ukraine (Piloting an Academic Corridor in Teaching and Learning for Ukraine), що реалізовується в Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg (Німеччина), хотіла б звернути увагу на наступну можливість участі для українських дослідників на спеціальних умовах у Програмі FAU SCI FI 2024.

From Scientists to Innovators for Industry (SCI FI) – це 3-місячна програма змішаного навчання, що складається з онлайн-модулів (7 базових модулів та 5 тематичних модулів), вебінарів, менторських сесій. Програма спрямована на отримання знань, що стануть у пригоді науковцям, які планують здійснити перехід від академічних досліджень до роботи у фармацевтичній та медичній галузях (прим. програма має загальний характер та стосується усіх наукових напрямків, дотичних до медичної та фармацевтичної галузі).

Усю інформацію Ви зможете знайти на сайті: https://www.knu-fau-alliance.fau.de/2024/03/25/fau-sci-fi-programme-2024-opportunities-for-ukrainian-researchers/

FAU надає п’ять повністю профінансованих слотів для українських дослідників на повну програму (у тому числі участь у двох зустрічах в Маастрихті та Гданську), а також безкоштовну участь у спрощеній програмі без обмеження кількості учасників.

8 квітня 2024 року відбудеться інформаційний вебінар, на якому можна буде дізнатися більше про програму FAU SCI FI 2024. Для участі у вебінарі необхідна попередня реєстрація за посиланням.

Інформує відділ міжнародних зв’язків ТНМУ.