Меню Закрити

У ТНМУ діє «Клуб англійської мови»

У лютому 2024 року з ініціативи завідувача й колективу кафедри іноземних мов розпочав роботу «Клуб англійської мови». Під час першого засідання завкафедри Надія Федчишин, викладачі кафедри Наталія Гантімурова і Тетяна Хвалибога у формі невимушеної бесіди обговорили зі студентами можливості розвитку клубу, вислухали пропозиції та побажання студентів щодо тем обговорень на зустрічах.

Захист довкілля (Environmental Protection) – такою була тема другого засідання клубу. Студенти обговорили важливі проблеми, пов’язані з екологічними загрозами сучасності, з’ясували їх причини, наслідки, кожен запропонував свої шляхи їх вирішення. Особливу увагу приділили обговоренню наслідків російських військових дій на екологічну ситуацію в Україні.

Учасники клубу переглянули відеофільм про впровадження законодавства, яке регулює захист довкілля. Студенти обговорили досвід інших країн у цьому питанні, подискутували про можливості впровадження аналогічних регулятивів в Україні.

Родзинкою заходу стала онлайн-зустріч із гостею з Великої Британії, яка розповіла студентам не лише про особливості екологічного виховання в школах Британії й культуру захисту довкілля в цій країні, а й поділилася інформацією і власними думками про найрізноманітніші аспекти життя у Великій Британії.

У формі лексичних ігор було закріплено знання лексичного матеріалу з теми зустрічі.

Інформацію і світлини надала професорка кафедри іноземних мов Тетяна Хвалибога.