Меню Закрити

Студентки ТНМУ розповіли молоді про шкідливість куріння

Куріння електронних та звичайних сигарет – надзвичайно гостра та актуальна проблема, яка потребує особливої уваги. Відповідно молодь потребує проведення додаткових освітніх заходів з цього приводу. Протягом навчального семестру студентки 5-го курсу медичного факультету ТНМУ Адріана Гуменюк (ММ-511) та Вікторія Легка (ММ-509) організували цикл лекцій на тему «Вплив електронних та звичайних сигарет на організм».

Зустрічі зі школярами та студентами відбулися у ЗОШ №5 з поглибленим вивченням іноземних мов, академічному ліцеї «Українська гімназія» імені І.Франка, Галицькому коледжі імені В.Чорновола. Було охоплено 5 класів та 2 групи студентів загальною кількістю 166 осіб.

Школярі та студенти мали нагоду дізнатися більше про відмінності між звичайними та електронними сигаретами, їх вплив на різні системи нашого організму. Було наголошено на наслідках куріння як шкідливої звички загалом.

Наприкінці студентки медичного університету радо відповіли на усі запитання, що виникли у слухачів. Лекція викликала у них цікавість та, сподіваємося, змусила замислитися. В подальшому планується продовжити освітню діяльність серед тернопільської молоді.

Інформацію і світлини надала Вікторія Легка.