Меню Закрити

ТНМУ відвідав Надзвичайний і Повноважний Посол Індії в Україні

Надзвичайний і Повноважний Посол Індії в Україні Харш Кумар Джейн 19 квітня 2024 року відвідав Тернопільський національний медичний університет з робочим візитом. Він зустрівся з ректором ТНМУ, професором Михайлом Кордою, заступником ректора з міжнародних зв’язків Наталією Лісничук, деканом факультету іноземних студентів, професором Марією Марущак.

Мова йшла про навчання студентів з Індії у в Тернопільському медуніверситеті, а також про розширення напрямків співпраці в царині медичної освіти і науки.

Очільник вишу Михайло Корда детально розповів про досягнення університету упродовж останніх років, його наукові здобутки і матеріально-технічну базу.

Високоповажний гість мав змогу особисто ознайомитися з роботою лабораторії клітинних культур, експериментальних та клінічних досліджень, кафедрами, навчально-науковим інститутом морфології, центром стимуляційної медицини та бібліотекою ТНМУ.

Студенти з Індії спільно з українськими студентами підготували невелику концертну програму, під час якої представили розмаїття індійської культури, її літературний і духовний спадок, а також традиції і мистецьке надбання України.

Прессекретар ТНМУ Яніна Чайківська.

Світлини автора.