Меню Закрити

Студенти-фармацевти ТНМУ ознайомилися з діяльністю аптечної мережі «Здорова родина»

29 квітня 2024 року у Тернопільському національному медичному університеті імені І.Горбачевського відбулася зустріч студентів 4 і 5 курсів фармацевтичного факультету з представниками аптечної мережі «Здорова родина» (https://zr.in.ua).

Цей захід ініційовано з метою продовження знайомства майбутніх фармацевтів з учасниками українського фармацевтичного ринку в рамках співпраці університету зі стейкхолдерами освітньо-професійної програми «Фармація» підготовки здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю «Фармація, промислова фармація». Це дасть можливість студентам краще розуміти потреби та вимоги сучасного ринку праці до молодих фахівців у галузі фармації.

Така комунікація сприяє отриманню цінного інсайту від професіоналів  фармацевтичної ринку, а також розширити свою мережу зв’язків, що є важливим для їх майбутньої кар’єри.

Спікерами від аптечної мережі «Здорова родина» були Марія Василишин (керівник відділу персоналу), Ольга Кравчук (керівник відділу навчання), Ольга Кочерещук (бізнес-тренер, психолог) та Марина Олійник (HR-менеджер). Представники цієї мережі справили яскраве враження на присутніх, організувавши цікаві вікторини та конкурси, продемонстрували високу професійність та готовність до співпраці.

Студенти ознайомилися з роботою компанії, можливістю працевлаштування та перспективами кар’єрного росту, аспектами роботи фармацевтичних працівників і їх соціальної відповідальності. Представники компанії поділились досвідом та акцентували увагу на компетентностях, які варто розвивати для успішного працевлаштування, в тому числі і «softskills».

Інформацію і світлини надала Мар’яна Демчук.