Меню Закрити

Великодні дарунки для наших захисників: волонтери ТНМУ відвідали воїнів у Тернопільській лікарні

4-го травня команда волонтерів Тернопільського національного медичного університету “MAVT” разом із викладачами кафедри патологічної фізіології та кафедри терапії та сімейної медицини відвідали воїнів, які перебувають на реабілітації у Тернопільській лікарні. Цей день був наповнений теплом, добротою та величезною вдячністю до тих, хто віддає своє життя захищаючи нашу країну.

Студенти зібрали кошти за допомогою благодійного збору “Донать, вір, борись”, а також отримали підтримку від проєкту “Студентська гривня для перемоги”, щоб приготувати для наших захисників особливі великодні пакунки. Ініціаторами цієї благодійної акції стали студентки 3 курсу Марія Соломахіна та Софія Берегуляк, студент 4 курсу Антоній Гороховський.

Молодіжна команда отримала велику підтримку від інших студентів, серед яких були Ярина Турчин, Андрій Хомин, Надія Стратюк, Соломія Фака, Ангеліна Лотоцька, Авніш Пан Панесар, Олександр Мігенько. До ініціативи також долучилися студенти групи ММ-313, викладачі кафедри патологічної фізіології Катерина Юріїв, Оксана Баліцька та Ольга Денефіль, доцент кафедри терапії та сімейної медицини Ірина Боровик.

Збір “Донать, вір, борись” тривав з 11 до 21 квітня. За цей невеликий період вдалося зібрати 5300 гривень. Організатори висловлюють щиру вдячність усім, хто долучився до благодійного збору, а також волонтерам, які виділили свій час та енергію для формування пакунків і відвідин воїнів.

Слава Україні! Разом до перемоги!

Інформацію і світлини надала Софія Берегуляк