Меню Закрити

Студенти ТНМУ взяли участь у військових навчаннях на базі Тернопільського професійного коледжу з підвищеною військовою та фізичною підготовкою

29 листопада 2021 року на базі Тернопільського професійного коледжу з підвищеною військовою та фізичною підготовкою (Збараж) в рамках угоди між ГО «Інститут досліджень національної спадщини», Тернопільським професійним коледжем з посиленою військовою та фізичною підготовкою, ГО «Десантно-козацький курінь», ГО «Пошук» відбулися військові навчання (https://www.tdmu.edu.ua/2021/11/26/pidpysannya-ugody-pro-spivpratsyu-v-tnmu/). Громадська організація «Інститут досліджень національної спадщини» створена науково-краєзнавчою студією «Терполяни» Тернопільського національного медичного університету наприкінці 2020 року з метою підсилення і вдосконалення своєї краєзнавчо-дослідницької діяльності (https://www.tdmu.edu.ua/2020/12/25/naukovo-krayeznavcha-studiya-tnmu-terpolyany-rozshyryla-svoyu-diyalnist/).

Під час занять студенти медичного університету та військового коледжу обмінялися теоретичними і практичними навичками.

Такі навчання є особливо актуальними, зважаючи на події, які відбуваються на Сході України. Студенти ТНМУ мали змогу застосувати практичні навички, отримані під час занять в умовах максимально наближених до реальності, що сприяло кращому їх засвоєнню.

Також всі підписанти угоди і представники ГО «Інститут досліджень національної спадщини» працюють в напрямку інтеграції та подальшої теоретичної і практичної співпраці з подібними навчальними закладами країн Європи.

Інформацію підготувала студентка медичного факультету Тетяна Опер.

Фото прес-офіцера Юрія Кульпи.