Меню Закрити

Студентка ТНМУ придбала і передала для військових рації

Студентка Тернопільського національного медичного університету Діана Сторощук, яка є учасницею загально-університетського волонтерського руху «Misericordia», під час зимових канікул у Фінляндії, де від початку широкомасштабної війни працюють її батьки, продовжує виконувати свою волонтерську місію. На зароблені кошти вона купує необхідне для наших військових. Нещодавно Діана передала рації для захисників, які обороняють її рідний Кривий Ріг. І зараз разом зі своєю родиною та друзями збирає теплі речі, які також невдовзі надішле нашим захисникам.

Діана намагається використовувати кожну годину для допомоги іншим – організовує свята для українських дітей, які перебувають у Фінляндії (https://www.tdmu.edu.ua/2022/12/22/studentka-tnmu-organizuvala-svyato-dlya-ditok-z-ukrayiny-u-finlyandiyi/).

Під час навчання їздила до Польщі, щоб придбати для військовослужбовця ЗСУ активні навушники (https://www.tdmu.edu.ua/2022/12/01/studentka-tnmu-prydbala-dlya-vijskovogo-aktyvni-navushnyky/)

Раніше разом зі своїми батьками студентка частину заробітку спрямовувала на потреби Збройних сил України. У першій половині дня вона навчалася віддалено в ТНМУ, а потім йшла на роботу і працювала до 2 ночі (https://www.tdmu.edu.ua/2022/09/15/studentka-tnmu-vchytsya-i-dopomagaye-zsu/)

Прес-секретар ТНМУ Яніна Чайківська.