Ювіляри березня

7 березня відзначила ювілейний день народження бібліографка І категорії ТНМУ Надія Павлівна КРИСЬКІВ

Вельмишановна Надіє Павлівно!

Сердечно вітаємо Вас з ювілейним днем народження!

Ректорат, профком і весь колектив університету глибоко поважають і щиро шанують Вас за багаторічну невтомну працю, високий професіоналізм, сумлінне виконання своїх службових та громадських обов’язків.

Ваші порядність, працелюбність, інтелігентність, уважне ставлення до людей, прагнення робити добро заслуговують найвищої оцінки та є прикладом для наслідування молодими працівниками.

Бажаємо Вам, вельмишановна Надіє Павлівно, мирного неба, міцного здоров’я, невичерпного життєвого оптимізму, людського тепла, душевного спокою, добробуту, родинного благополуччя й затишку, довгих років радісного та щасливого життя!

Хай на життєвій Вашій довгій ниві

Росте зерно достатку і добра,

Щоб Ви були здорові і щасливі,

Щоб доля тільки світлою була

Ректорат і профком ТНМУ імені Івана Горбачевського


18 березня відзначила ювілейний день народження комендантка навчального корпусу № 6 ТНМУ Леоніда Степанівна ГРИБКОВА

Вельмишановна Леонідо Степанівно!

Сердечно вітаємо Вас з ювілейним днем народження!

У стінах Тернопільського медичного університету Ви пройшли майже 24-літній трудовий шлях комендантки навчального корпусу № 6, підтримуючи порядок і створюючи комфортні побутові умови для роботи викладачів та навчання студентів.

Ректорат, профком і весь колектив університету глибоко поважають і щиро шанують Вас за багаторічну невтомну працю, високий професіоналізм, організаторський талант, вміння працювати з людьми, сумлінне виконання своїх службових і громадських обов’язків.

Ваші порядність, працелюбність, толерантність, уважне ставлення до людей, прагнення робити добро заслуговують найвищої оцінки та є прикладом для наслідування молодими працівниками.

Бажаємо Вам, вельмишановна Леонідо Степанівно, миру, добробуту, міцного здоров’я, невичерпної енергії, людського тепла, душевного спокою, родинного благополуччя й затишку, довгих років радісного, щасливого життя.

Нехай здоров’я, радість і достаток

Сипляться, немов вишневий цвіт,

Хай малює доля з буднів свято

І дарує Вам багато літ!

Ректорат і профком ТНМУ імені Івана Горбачевського


22 березня відзначила ювілейний день народження професорка кафедри загальної гігієни та екології Олена Володимирівна ЛОТОЦЬКА

Вельмишановна Олено Володимирівно!

Сердечно вітаємо Вас з ювілейним днем народження!

У стінах університету Ви здобули вищу медичну освіту, а згодом, після 12 років практичної лікарської роботи, успішно пройшли 24-літній трудовий шлях аcистентки, доцентки, а тепер – професорки кафедри загальної гігієни та екології.

Ректорат, профком і весь колектив університету глибоко поважають і щиро шанують Вас як науковицю, досвідчену педагогиню та виховательку студентської молоді за багаторічну невтомну працю, високий професіоналізм, сумлінне виконання своїх службових і громадських обов’язків.

Ваші порядність, толерантність, доброта, працелюбність, уважне ставлення до людей, прагнення робити добро заслуговують найвищої оцінки та є прикладом для наслідування новими поколіннями студентів, молодих лікарів, науковців та викладачів.

Бажаємо Вам, вельмишановна Олено Володимирівно, мирного неба, міцного здоров’я, невичерпного творчого натхнення, нових успіхів у Вашій благородній діяльності, добробуту, людського тепла, душевного спокою, родинного благополуччя й затишку, довгих років радісного та щасливого життя.

Хай оминають Вас тривоги,

Хай Бог дасть щастя на путі,

Хай світла й радісна дорога

Щасливо стелиться в житті!

Ректорат і профком ТНМУ імені Івана Горбачевського


25 березня відзначає ювілейний день народження доцентка кафедри медичної інформатики Олександра Мирославівна КУЧВАРА

Вельмишановна Олександро Мирославівно!

Сердечно вітаємо Вас з ювілейним днем народження!

Здобувши вищу технічну освіту та вищу освіту з управління державної служби, в Тернопільському національному медичному університеті Ви успішно пройшли 16-літній трудовий шлях аcистентки, а згодом – доцентки кафедри медичної інформатики.

Ректорат, профком і весь колектив університету глибоко поважають і щиро шанують Вас як науковицю, досвідчену педагогиню та виховательку студентської молоді за високий професіоналізм, сумлінну працю та виконання своїх службових і громадських обов’язків.

Ваша доброта, працелюбність, уважне ставлення до людей, прагнення робити добро заслуговують найвищої оцінки та є прикладом для наслідування новими поколіннями студентів та викладачів.

Бажаємо Вам, вельмишановна Олександро Мирославівно, мирного неба, міцного здоров’я, творчого натхнення, успіхів у Вашій благородній діяльності, добробуту, людського тепла, душевного спокою, родинного благополуччя й затишку, довгих років радісного та щасливого життя.

Вам зичимо миру, добра, довголіття,

Хай вистачить щастя на ціле століття,

Хай скрізь буде лад: на роботі, в сім’ї

І спокій на серці, і хліб на столі.

Ректорат і профком ТНМУ імені Івана Горбачевського