Меню Закрити

ТНМУ передав у військові шпиталі гуманітарну допомогу від благодійної організації «Eye Care for Ukraine»

Благодійна організація «Eye Care for Ukraine», яку очолює Браян Тру (Brian True), неодноразово передавала гуманітарні вантажі з медикаментами, хірургічним інструментарієм та засобами медичного призначення для потреб українських лікарень, військових шпиталів та військових медиків по всій Україні (про попередню медичну програму для військових можете прочитати тут: https://www.tdmu.edu.ua/2022/12/23/tnmu-otrymav-dyuary-dlya-zberigannya-ta-kriokonservatsiyi-biologichnogo-materialu-vid-blagodijnoyi-organizatsiyi-eye-care-for-ukraine/).

Останні надходження від «Eye Care for Ukraine»до волонтерському центру Тернопільського національного медичного університету – стерильні одноразові набори для оперативного лікування катаракти, протектори для рогівки, очні краплі, скальпелі, тощо. Допомогу наші волонтери уже надіслали у військові шпиталі Миколаєва та Дніпра.

Загалом від початку повномасштабного вторгнення Браян Тру здійснив понад десять візитів до України. Щоразу він привозить суттєву гуманітарну допомогу. Одна з причин допомоги – це позитивні враження від співпраці з українцями у США. «Мені довелося багато спілкуватися з українцями в Мічигані, в інших країнах. Я бачив, як вони старанно працюють, як підтримують зв’язки один з одним, як допомагають один одному і як люблять свою країну. І зараз я бачу стійкість українців», – розповів пан Браян. (Детальніше про його місію в Україні тут: https://www.tdmu.edu.ua/2022/08/04/brajyan-tru-ya-hochu-shhob-u-ssha-znaly-bilshe-pro-ukrayinu/).

Висловлюємо щиру подяку за постійну допомогу президентові «Eye Care for Ukraine» Браяну Тру.

Прес-секретар ТНМУ Яніна Чайківська.

Світлини Миколи Василечка.