Цьогорічні вступники ознайомлювалися з медуніверситетом

У ТНМУ відбувся День відчинених дверей, який зібрав багато цьогорічних вступників та їхніх батьків. У фоє актової зали перед початком зустрічі гостей зустрічали наші парамедики: Христина Безноса, Анна Липов’як, Юлія Ковальчук, Тетяна Савчук, Яна Ганзіна, Аліна Франкова, а також професор Арсен Гудима. Всім охочим студенти демонстрували на манекенах навички надання невідкладної медичної допомоги, розпо-відали про студентське життя та навчання в університеті.

В актовій залі університету зі вступниками спілкувалися проректор з науково-педагогічної роботи, професор Аркадій Шульгай, декан медичного факультету, професор Петро Лихацький, декан фармацевтичного факультету, доцент Дмитро Коробко, декан стоматологічного факультету, доцент Світлана Бойцанюк, директор ННІ медсестринства Світлана Даньчак і відповідальний секретар приймальної комісії Ігор Драч.

Аркадій Шульгай привітав усіх присутніх у стінах нашого університету, розповів про особливості організації освітнього процесу в ТНМУ. Виступ Ігоря Драча був присвячений освітнім програмам ТНМУ та процедурі вступу 2024 року. Після доповіді присутні отримали вичерпні відповіді на свої запитання.

Відтак усі охочі змогли ознайомитися з навчальними корпусами ТНМУ. У морфологічному корпусі вступників зустрічав доцент кафедри анатомії людини Юрій Гаврищук, у Центрі симуляційного навчання – фахівець Олег Косінський та студенти Маркіян Грех, Діана Григоришин і Костянтин Каразія.

Приймальна комісія нагадує, що з 14 березня до 11 квітня триватиме реєстрація на НМТ. Вступники реєструються самостійно, проте приймальна комісія з радістю з цим допоможе за адресою: м. Тернопіль, майдан Волі, 1.

Ігор ДРАЧ,

відповідальний секретар

приймальної комісії

Світлина Миколи ВАСИЛЕЧКА