50 онлайн-курсів від провідних університетів світу будуть доступні українською

У партнерстві з Міністерством освіти і науки України та за підтримки Посольства США в Україні Prometheus запускає Всесвітній онлайн-університет.

Це проєкт, який покликаний створити унікальну освітню систему та забезпечити рівний доступ до знань для всіх українців. У його межах протягом трьох років Prometheus вперше перекладе українською мовою 50 найкращих онлайн-курсів — вони будуть розміщені безплатно на платформі.

У перекладі будуть доступні програми від Гарвардського та Каліфорнійського університетів, Массачусетського технологічного інституту, університетів Джона Гопкінса, Мічигану, Іллінойсу та Дюка.

Курси, на які вже можна зареєструватися:

«CS50: вступ до штучного інтелекту з Python» від Гарвардського університету — з легендарного циклу курсів CS50.

«Програмування для всіх: основи Python» — найпопулярніший у світі курс основ програмування та «Python: Структури даних» від університету Мічигану.

«Основи програмування з HTML, CSS та JavaScript» та «Програмування на Java: Програмне забезпечення» від університету Дюка.

«Цифрові медіа та основи маркетингу», «Цифрові медіа та маркетингові стратегії» та «Основи корпоративних фінансів» від університету Іллінойсу.

«Основи проєктного менеджменту» від Каліфорнійського університету, Ірвін. 

«Перша психологічна допомога» від університету Джонса Гопкінса.

Прокрутити вгору