Пропозиції від FEBS2024 (Federation of European Biochemical Societies)

FEBS2024: подача тез доповідей!

Дедлайн: 8 березня 2024 року

Поряд із захоплюючою програмою від запрошених доповідачів на 48-му Конгресі FEBS у Мілані ми з нетерпінням чекаємо на активний внесок учасників в обмін знаннями за допомогою постерів та усних презентацій. Теми доповідей охоплюють широкий спектр молекулярних досліджень у галузі наук про життя, а також біологічну освіту.

Подача заявок за посиланням

Стипендії FEBS

Конкурс на отримання літніх стипендій FEBS відкрито до 1 квітня 2024 року

Стипендії FEBS сприяють навчанню та міжнародному співробітництву, надаючи стипендії для дослідницького візиту до приймаючої лабораторії в іншій країні в регіоні FEBS. Ви можете подати заявку на: 

– Літні стипендії – для аспірантів та магістрантів. Подати заявку можна до 1 квітня.

– Короткострокові стипендії – для вчених, які отримали ступінь доктора філософії протягом останніх шести років, та аспірантів, які мають принаймні одну опубліковану роботу в якості основного автора в міжнародному науковому журналі. Подати заявку можна протягом року.

– Стипендії для спільного розвитку та українські короткострокові стипендії – для дослідників у певних країнах FEBS. Подати заявку можна протягом року.

Конкурс для приймаючих лабораторій по програмі стипендій IUBMB-FEBS-FASBMB PROBio-Africa Fellowships

Дедлайн до 1 березня 2024 року

Чи може ваша лабораторія в зоні FEBS прийняти аспіранта або докторанта з Африки для проведення короткого дослідницького стажування? Дізнайтеся більше тут про те, як зіграти свою роль у глобальному розвитку та співпраці в галузі молекулярних наук про життя, і заповніть форму про вашу лабораторію до 1 березня.

Змагання з нагоди 60-річчя FEBS

  1. Конкурс написання листів FEBS: Плани для наукового товариства (FEBS Letters Writing Contest: Blueprints for the scientific Society of tomorrow)

Деталі за посиланням

  • Конкурс біо-арт зображень: “Краса за біологічними науками (“Bio-Art Image Contest: “The beauty behind biological sciences”)

Деталі за посиланням

Навчально-практична конференція FEBS

Дедлайн подачі тез доповідей та заявок на отримання гранту: 9 лютого 2024 р.

Дедлайн ранньої реєстрації: 12 лютого 2024 року

Поглиблені курси FEBS 2024

Деталі за посиланням

Поглиблені курси FEBS 2025: конкурс заявок

Дедлайн: 1 березня 2024 року

Деталі за посиланням

Прокрутити вгору