Постдокторські стипендії 2024 від MSCA

Дедлайн 11 вересня 2024 року

Стипендії MSCA підвищують творчий та інноваційний потенціал дослідників, які мають ступінь PhD і бажають набути нових навичок через підвищення кваліфікації, міжнародну, міждисциплінарну та міжгалузеву мобільність. Стипендії MSCA Postdoctoral Fellowships будуть відкриті для дослідників будь-якої національності.

Програма також заохочує дослідників працювати над дослідницькими та інноваційними проектами в неакадемічному секторі і відкрита для дослідників, які бажають реінтегруватися в Європі, для тих, хто був переміщений внаслідок конфлікту, а також для дослідників з високим потенціалом, які прагнуть відновити свою кар’єру в науці.

Стипендії надаватимуться відмінним дослідникам, які здійснюють міжнародну мобільність до або між країнами-членами ЄС або асоційованими країнами програми “Горизонт Європа”, а також до третіх країн, що не є асоційованими країнами. Заявки подаються спільно дослідником і бенефіціаром з академічного або неакадемічного сектору.

Постдокторські стипендії можуть надаватися або в Європі (тобто в державі-члені ЄС або асоційованій країні програми “Горизонт Європа”), або в третій країні, не асоційованій з програмою “Горизонт Європа”:

  • Європейські постдокторські стипендії відкриті для дослідників будь-якої національності, які бажають взяти участь у науково-дослідних проектах, приїхавши до Європи з будь-якої країни світу або переїхавши в межах Європи. Стандартна тривалість цих стипендій має становити від 12 до 24 місяців.
  • Глобальні постдокторські стипендії відкриті для європейських громадян або довгострокових резидентів, які бажають брати участь у науково-дослідницьких проектах з організаціями за межами країн-членів ЄС та асоційованих країн програми “Горизонт Європа”. Ці стипендії передбачають виїзну фазу тривалістю не менше 12 і не більше 24 місяців у неасоційованій третій країні та обов’язкову 12-місячну фазу повернення до приймаючої організації, розташованої в державі-члені ЄС або асоційованій країні програми “Горизонт Європа”.

Орієнтовний графік
10 квітня 2024 року: Запуск конкурсу проектних заявок
11 вересня 2024 року: Кінцевий термін подачі заявок
Лютий 2025 року: Повідомлення заявників про результати конкурсу (TBC)
Квітень 2025 року: Підписання грантових угод для успішних проектів (TBC)
Квітень 2025 року: Початок реалізації перших проектів, що фінансуються ЄС (TBC)

Як подати заявку
Дізнайтеся про наступні кроки, щоб подати заявку на фінансування в рамках цього конкурсу

Повна інформація про конкурс
Для отримання повної інформації про цей конкурс відвідайте сторінку конкурсу на порталі EU Funding & Tenders

Прокрутити вгору