Програми віртуальної короткострокової стипендії для українських науковців

Ця Програма фінансуватиме цивільні дослідження у формі віртуальних стипендій для українських науковців із таких дисциплін подвійного використання, як аеронавтика, ядерна наука та інженерія, хімія, матеріалознавство, квантові обчислення, штучний інтелект, передові біотехнології тощо.

Дана програма фінансуватиме науковців для проведення їхніх досліджень протягом цього тимчасового періоду економічної невизначеності.

Ця програма надає віртуальні шестимісячні стипендії для переміщених осіб або українських науковців, техніків та інженерів, які мають досвід подвійного використання у мирних цивільних дослідженнях. У рамках цієї Програми не фінансуватимуться ЖОДНІ дослідження з військовим застосуванням.

ХТО МОЖЕ ПОДАТИ ЗАЯВКУ – українські науковці з досвідом роботи в наукових дисциплінах подвійного призначення, таких як аеронавтика, ядерна наука та інженерія, хімія, матеріалознавство, квантове обчислення та штучний інтелект, передові біотехнології та суміжні дисципліни, які були фінансово вразливими або витіснені через Вторгнення Росії в Україну.

Успішні заявники отримають максимальний грант у розмірі 12 000 доларів США на шість місяців

Заявки мають бути подані англійською у форматі PDF не пізніше 31 травня 2024 року старшому заступнику виконавчого директора Mr. Mykola Lubiv (Mykola.lubiv@stcu.int)

Детальніше за посиланням http://www.stcu.int/news/index.php?id=643

Прокрутити вгору