PEP-CV –платформа для написання резюме

PEP-CV — це безкоштовна та відкрита платформа щодо розробки та написання резюме в стилі розповіді. Відповідно до поточних ініціатив оцінки відповідальних досліджень, таких як DORA та CoARA, метою створення є доповнити існуючі вказівки та ресурси, щоб допомогти людям покращити їхні описові резюме.

Багато установ у всьому світі використовують резюме в описовому стилі, але відгуки підкреслюють потребу в додаткових вказівках і розумінні того, як виглядає «хороше» резюме. Оскільки резюме залежить від досвіду, досягнень і знань автора, ідеальне резюме має бути персоналізованим і унікальним для кожної людини.

Мета PEP-CV – стати платформою для всіх, хто працює в науково-дослідницькому та інноваційному секторі, для обміну досвідом між колегами, щоб обговорити, як найкраще представити  свій досвід, досягнення та кар’єрні шляхи у своїх резюме.

PEP-CV є платформою для підтримки постійного впровадження резюме в описовому стилі, шляхом заохочення наставництва серед однолітків, а також для забезпечення простору для обговорення ширшого спектру кар’єрних шляхів і результатів досліджень, щоб забезпечити їх належне сформулювання в резюме в стилі розповіді.

Деталі за посиланням:

PEP-CV – An open peer-exchange platform for writing Narrative-style CVs
Прокрутити вгору